Tro och Vetande

Välkommen till vår webbsida

                                            HÖSTEN 2018


Vi önskar er alla välkomna tillbaka när vi öppnar den 10 september.

Välkommen till vår webbsida

                                                        SEPTEMBER

Måndag 10 september kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 13 september kl. 19.00

BENNY ROSENQVIST – HUR FÅNGAR MAN SIN INRE ANDLIGHET

Vi är alla på en resa med målet att utvecklas i både själ, hjärta och andlighet. Kvällens föredrag får dig att bli medveten om och fånga din inre andliga styrka.

Välkomna att lyssna på ännu ett av Bennys uppskattade föredrag.Måndag 17 september kl. 19.00

DR. CARL-HENRIK OLSSON - ASTROLOGI

Astrologin visar på sannolikheter om hur en persons liv kommer att gestalta sig. Vad har livet i beredskap åt dig, vilka talanger har du, vilka svårigheter kommer du att möta och varför. Astrologin kan ge dig insikter och kanske ett nytt perspektiv och förståelse och på så vis ge dig ett bättre och rikare liv. För att jag skall kunna göra ett tillförlitligt horoskop behöver jag: 

Födelsedatum, stad/ort och land samt klockslaget då du föddes (Viktigt). Kontakta sjukhuset du föddes på, uppgiften skickas vanligen per post.

Ta med dig dessa uppgifter så tittar vi på ditt horoskop. (Lottning på entrébiljetten).

 

Om du vill lyssna till hur astrologi låter i en musikversion, googla på

astromusic.eu eller youtube astromusic.eu sökord: dr Carl, planetary."


Torsdag 27 september kl. 19.00

JÖRGEN GUSTAFSSON – SEANS

Det är första gången vi har glädjen att få hälsa Jörgen välkommen. Jörgen är ett av Sveriges mest kända medium, skolad av Iris Hall. Han har medverkat i TV-programmen Det okända, Förnimmelser av mord och Akademien för det okända.

Entre till kl. 18.50

 

Privatsittning 28/9. Bokning tel. 040-84009 e.m.                                                         

Välkommen till vår webbsida

                                                          OKTOBER

         

Måndag 1 oktober kl. 18.30 – c:a 22.00

INSTÄLLT P.G.A. SJUKDOM

GEERONE (GÖRAN) MELLERYD – THE SOUND – WORKSHOP I

SOUND HEALING - TONINGMåndag 8 oktober kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 11 oktober kl. 19.00

MARGARETA SÖDERBERG – SEANS

Vi hälsar Margareta välkommen till oss. Margareta är utbildad vid ACADEMY FOR INNER POTENTIAL i Stockholm .

Entré till kl. 18.50Måndag 15 oktober kl. 19.00

INGRID ZIETHÉN – BILDTOLKNING

Ikväll återkommer Ingrid med ett nytt sätt att tolka vad du skapar. Denna gång kommer du att måla på färgat A3 papper med kritor eller tuschpennor. Vid detta tillfälle görs en ”Detaljstudie” du får symboler som ska ingå i bilden. Här lär du känna dig själv på ett annat sätt.  Här berättas om ditt inre liv och i vilken kvadrat du befinner dig själsligen, vilken livsriktning du har, vilka drömmar och längtan, dina möjligheter att gå framåt, hur du växt, om sexualitet och om livet och känslornas intensitet.Torsdag 25 oktober kl. 19.00

ANNE LINDÉN – SEANS

Ett kärt återseende blir det ikväll när Anne kommer för att förmedla budskapen.

Entré till kl. 18.50Måndag 29 oktober kl. 19.00

GÖRAN GRIP- NDU-upplevelser – Vetenskapliga fakta och andliga upptäckter

Många människor som nästan dör har märkliga upplevelser i dödens närhet – de har en nära-döden-upplevelse. De tycker att de lämnar sin kropp och be­traktar den utifrån och trots att syn och hörsel bevisli­gen är utsläckta tycker de sig bli vittnen till sin egen återupplivning. Deras upplevelse visar sig stämma med vad som verkligen inträffar. De far genom en mörk tunnel mot ett starkt ljus. De kommer till en värld av ljus som är fylld av frid och stillhet och lycka. Där möter de döda anhöriga som stått dem nära i livet. De möter en ljusvarelse och går tillsammans med honom igenom hela sitt liv och ser vad som varit bra och vad som varit dåligt. Efteråt slutar de vara rädda för döden och påbörjar en mycket positiv personlig utveckling,

Göran är narkosläkare och han har själv haft två nära-döden-upplevelser i femårsåldern och har träffat hundra­tals människor som haft en sådan upplevelse. Han har framträtt i åtskilliga TV- och radiopro­gram. Han har även skrivit en bok om sin egen nära-döden-upplevelse och en bok om andra upplevelser som heter Allting finns. Göran kommer att berätta om vad vetenskapen idag känner till om NDUn och också om den inre utveckling som NDUaren går till mötes efter sin NDU: befrielse från dödsrädsla, en ny livskänsla, en personlig utveckling mot osjäl­viskhet och frihet från prestige.


 

 
 

                                                         


                                

Välkommen till vår webbsida

                                                     NOVEMBER


Torsdag 1 november kl. 19.00

LJUSCEREMONI INFÖR ALLA HELGONS DAG

Varje ljus har sin symbolik och Bengt Månfalk läser dess vers när ljuset tänds.

MARIEL MÅNFALK – SEANS

Under denna högtid är det som brukligt välkända Mariel som är länken mellan himmel och jord.

Entré till kl. 18.50


OBS Kom i god tid för Ikväll är det fotbollsmatch och då blir parkeringsplatserna snabbt upptagna.Måndag 5 november kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 8 november kl. 19.00

JAI THORNELL – ATTRAKTIONSLAGEN - Vad är egot och vad är själen?
The Law of Attraction har fått uppmärksamhet över hela världen under de senaste åren och brukar definieras som förmågan att bli en magnetiserande kraft, som lockar in i ditt liv de saker som du inte har och som på något sätt ska göra ditt liv lyckligare och mer uppfyllt - ett nytt jobb, mer pengar, en kärleksfull relation.  The Law of Soul Attraction däremot fokuserar på vad som redan existerar inom var och en och genom att ge och tjäna och när vi agerar i sanning, i kärlek och godhet så är det vad vi sänder ut och därför får tillbaka - i alla dess former. Jai berättar om skillnaden mellan egot och själen och hur du kan använda lagen om själens attraktion för att skapa mer kärlek, och sinnesro i ditt liv samtidigt som saker och ting faller på plats i det yttre. 1996 började Jai´s intresse för det andliga att vakna till liv ordentligt och han var länge en sökare innan han insåg att det han letade efter, det fanns redan inom honom. Hans mål är att förmedla att alla människor har alla svar de behöver inom sig. Alla kan få tillgång till sanningen inom sig. Jai driver sedan 1996 företaget Love it tillsammans med min livspartner Samya där de utifrån kärnan i alla andliga filosofier, religioner och mysticismen förmedlar deras essens - att vi all är Ett.  
Läs mer om Jai på hans hemsida, http://www.loveit.seMåndag 12 november kl. 19.00

DR. CARL-HENRIK OLSSON – MATENS LÄKANDE KRAFT

Läkekonstens fader Hippokrates uppmanade folk att "se på maten som medicin och på medicin som mat". Så tänkte vissa redan på de gamla grekernas tid. I den brittiska medicinska tidskriften The Lancet kan man läsa:"att den globala hälsobördan av dåligt ätande är betydligt tyngre än den av rökning, alkohol och bristen på motion". Jag har tittat närmare på näringslära och har tagit del av dagens forskning. De mest intressanta metoderna har jag testat på mig själv med överraskande resultat. Slutsatsen är att inflammatoriska sjukdomstillstånd ofta kan hänföras till dålig tarmhälsa och därmed kan man själv kurera en hel del. Kom, lyssna och lär.Måndag 19 november  kl. 19.00

INGRID WIGH – KARDIOVASKULÄR HÄLSA

Många lider i dag i onödan vad gäller hjärtbesvär som stroke och hjärtinfarkt skriver nobelpristagaren Dr. Louise J Ignarro i sin bok NO More Heart Disease. Detta har lett till att företaget Synergy har utvecklat bl.a. produkten ProArgi-9+. Genom att hämma ansamling av arteriell plack kan ProArgi-9 + hjälpa dig att avsevärt minska flera av de primära faktorer som är förknippade med att utveckla kranskärlssjukdom. Ingrid berättar hur hon själv skyddar sig mot hjärtproblem Du får ta del av hennes erfarenheter och även smaka på de produkter hon tar för att skydda sig .

Entré 30 kr inklusive kaffe/kakaTorsdag 22 november kl. 19.00

RANDI KIBSGÅRD – SEANS

Randi är numera känd i hela Europa och i kväll förmedlar hon svar på våra frågor, svaren kommer oftast från våra guider. Tänk därför på att ha en fråga av vikt i beredskap. Randi är även författare, hon har skrivet två böcker, Bortom gränsen och Under väntan

Entré till kl. 18.50Måndag 26 november kl. 19.00

VIOLETA SPÅNGBERG – ROBERT JÖNSSON

Mästare, guider, änglar, demoner, spöken och vägledare 

Denna kväll ska vi berätta om de själar som vi kan möta från andevärlden. Det blir en spännande kväll med inblick i andevärldens mångfald. Vi kommer bland annat berätta om självupplevda äventyr med dessa olika själar.  


   

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


                                                     DECEMBER

       

Måndag 3 december kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN, distanshealing och meditation med Mariel MånfalkTorsdag 6 december kl.19.00

VIOLETA SPÅNGBERG-ROBERT JÖNSSON – SEANS

I kväll blir det en något annorlunda seans. Violeta och Robert skiftas om att förmedla budskapen och det kan också förekomma transtal riktat till oss alla.

Entré till kl. 18.50Måndag 10 december  kl. 19.00

Slump eller mirakel : synkronicitet en gudomlig lek att ta på allvar

De flesta av oss har varit med om osannolika händelser, märkliga sammanträffanden, kanske gjort en avvikelse från rutinen som förändrat livet. Vi bjuder in till en trivselkväll där vi samtalar om våra resp. erfarenheter


Entré 40 kr inkl. kaffe/kakaSÄSONGSAVSLUTNING

Torsdag 13 december

 

Medlemmarna är välkomna till julbordet och vårt lotteri

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

 

                                                      Styrelsen
     

Välkommen till vår webbsida

                                        

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS