Tro och Vetande

Välkommen till vår webbsida

                                                        JANUARI

Måndag 14 januari kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 17 januari kl. 19.00

WICTORIA PERSSON -Dimensionerna, nya tidens barn och den andliga evolutionen.

Just nu pågår en andlig evolution där människors medvetande höjs i rasande takt. Alla påverkas, även de som inte är medvetna. Under kvällen kommer Wictoria att ingående berätta om vad som händer och hur vår resa upp genom dimensionerna kan se ut. Många av oss har hört talas om dimension 1-5. Under kvällen kommer ni att få information om dimensionerna ända upp till 13:e dimensionen. Information kanaliserad av Wictoria och hennes närmsta kollegor. Wictoria berättar om aurasystemen: Själsauran, Indigoauran, Kristallauran, Regnbågsauran, Diamantauran och 9:e dimensionens aura. Vi får även information om vad som sker när vi kommer upp till 10:e dimensionen och vidare upp till 13:e dimensionen och hur aurorna fungerar och ser ut där. Barnen som föds i dag har ett mycket högt medvetande och befinner sig i dimension 6 eller högre. Wictoria har stor kunskap om den nya tidens barn, deras auror och deras uppdrag att väcka mänskligheten innan det är för sent. Wictorias uppdrag är att hjälpa alla ljusarbetare upp till 10:e dimensionen - Änglarnas dimension.


Måndag 21 januari kl. 19.00

INSTÄLLT P.G.A. SJUKDOM

MICHAEL ODDANE- Expandera ditt medvetande och nå din fulla potential 

                                                         

Välkommen till vår webbsida

                                                         FEBRUARI
         

Måndag 4 februari kl. 19.00

VERNON DE LOISTED - Allting är en del av allting annat

Jag vill berätta om ett sätt att se på livet som kan göra ditt liv mindre komplicerat och mer spännande. Du skapar din verklighet genom ditt sätt att tänka. Men är du verkligen den som du tror att du är? När vi lyssnar på andra så påverkas vi av deras verklighetsbild och kommer därmed ur balans, det positiva är att vi då kan se vår egen obalans, det är nämligen den som vi upplever. Jag vill hjälpa dig att förändra ditt tankesätt så du förstår hur du tänker och varför samt varför människor tänker så olika.

Vernon De Loisted är astrolog och clairvoajant


Måndag11 februari kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Måndag 18 februari kl. 19.00

PETER BERNIN - Magnetismen i människan, på jorden och i universum

Magnetismen precis som människan har flera nivåer. En nivå är den mest materiella och den högsta speglar andliga dimensioner. Magnetismen är egentligen bara ett annat namn för energier. Magnetismen har sina rötter i Astralkroppen. Detta yttrar sig bl.a. i olika färger och ljud.  Innebörden av detta kommer Peter att berätta om ikväll.


Torsdag 28 februari kl. 19.00

SIGNAR MUKKA – SEANS

När Signar håller seans är det vanligtvis fler besökare än normalt som får hälsningar  samt viktiga budskap från guider.

Entré till kl. 18.50

Privatsittning 1/3, 550 kr. Bokning 040-84009

 

 

                                                         


                                

Välkommen till vår webbsida

                                                     MARS

Måndag 4 mars kl. 19.00

MARIEL MÅNFALK –KARMA

Vad är karma? Det är inte så enkelt som många tror. Karma är något vi tar med oss i vår ”ryggsäck” när vi föds till jorden. Det är vår själs resa. Möten med människor, miljö och mycket annat är bidragande faktorer till hur vi både reducerar karma och skapar ny.


Måndag 11 mars kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN – distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 14 mars kl. 19.00

JAI OCH SAMYA THORNELL - Våga vara sann och autentisk

Föreläsningen handlar om svårigheten att leva i sin sanning och att vara autentisk när vi är med andra. Inte sällan säger vi ja fast vi vill säga nej. Ofta så håller vi tillbaka med vår sanning i tron om att det inte är ok att uttrycka den. Personlig och andlig integritet går hand i hand och att stå upp för sig själv och sina värdegrunder är viktigt för vår andliga utveckling. Ju mer sanna vi är och ju mer autentiska vi är, desto renare blir vi i vår energi och kommer på så sätt också lättare i kontakt med vår själ och dess storhet. Genom alla tider har för mystiker och andliga sökare som nått stora resultat i sina liv, betydelsen av att våga vara sann och autentisk varit viktig. Denna kväll får du några verktyg med dig hem för din fortsatta utveckling. Jai och Samya driver tillsammans Love it där de erbjuder program, kurser och konsultationer. Deras passion och mission är att dela med sig av sina kraftfulla verktyg som skapar verklig förändring och transformation. Jai och Samya verkar bl a som Soul Manifestation Coacher, Hyposyntesterapeuter och mentorer inom personlig och andlig utveckling

www.loveit.se


Måndag 18 mars  kl.19.00

ÅRSMÖTE

Härmed kallas medlemmarna till Årsmöte. Motioner och förslag ska vara styrelsen tillhanda senast 14 dagar före mötet.

Föreningen bjuder på kaffe/te och kakor.


Torsdag 21 mars  kl. 19.00

DR. CARL-HENRIK OLSSON – JESUS HOROSKOP

Varför är Jesus horoskop intressant ? Det ger en bättre förståelse av Jesu liv och död.Jesus är grundaren av kristendomen och empiriskt så kan man se den lära som ursprungsgestalten ger uttryck för i horoskopet, detta är en regel. Man skall kunna se grunden till kristendomen i Jesu horoskop. Det ger ett komplement till och kanske ett bättre sätt att förstå kristendomen och att se på lidandet mer som ett tecken på kärlek. Horoskopet visar upp den tidsperioden då världen behövde förstå kärlek på ett nytt och annat sätt. Det finns ingen egoism i denna sortens kärlek och den visar på en bättre mening och förståelse av vad kärlek är.

Många av Jesu följare blev martyrer, detta och tidstypiska sammanträffande i Jesu liv skall finnas i horoskopet och de finns i detta horoskop.


Torsdag 28 mars kl. 19.00

RANDI KIBSGÅRD – SEANS

Randis seanser är annorlunda, du som är åhörare deltar aktivt i seansen, du har nämligen möjlighet att ställa 1 fråga, så ha en fråga i beredskap. Mellan svaren på frågorna brukar ofta goda råd  från andevärlden ges som samtliga kan ta till sig.

Entré till kl. 18.50


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


                                                     APRIL

 
Torsdag 4 april kl. 19.00

CARINA SVENSSON - Naturen ger en förstärkt känsla av sammanhang och högre hälsovinster!

Genom kunskap om KASAM - känslan av sammanhang - och naturens påverkan på människan går det att leva efter påståendet - Det är inte hur du har det, utan hur du tar det, som gör det möjligt att följa sin vision. Hur mycket påverkar din inre och yttre miljö? Ditt val av mat? Kan vi ta tillvara mer av österländsk livsfilosofi? Föreläsningen ger dig stärkande kunskaper hur du på ett naturligt sätt kan reducerar din stress och göra din återhämtning mer effektiv. Carina Svensson är bl.a. pedagog och utbildar inom prevention för psykisk och fysisk hälsa och hon är samtalsterapeut inom kbt.     

Måndag 8 april kl. 19.00

MÅNDAGSTRÄFFEN, distanshealing och meditation med Mariel Månfalk


Torsdag 11 april kl.19.00

BENNY ROSENQVIST – Den nya tiden och en ny civilisation

Just nu föds en ny värld och du är med på resan mot en bättre tid. Nu är det kvinnornas tid som kommer.


Måndag 15 april  kl. 19.00

SUSI RIETH  - HELANDE FINGER MUDRAS

Ordet MUDRA betyder försegla på sanskrit. I den yogiska traditionen ser man händerna som en karta över hälsan och medvetandet. Handställningar, de så kallade Fingermudras är viktiga kontakter till vårt nervsystem. Hand- och fingerställningar stimulerar olika delar av kroppen och psyket.  Enligt yogans filosofi relaterar olika mudras till olika delar av kroppen och hjärnan, där varje område står i förbindelse med olika känslor och beteenden. De olika fingrarmudras uppges öka cirkulationen till olika områden i hjärnan och till våra körtlar. Handmudras finns i Hatha Yoga och Raja Yoga. I Ayurveda Yoga är dina händer heliga och mycket helande sker genom dina händer. Fingermudras frigör de högre Pranaenergierna, förenar oss med naturen och det oändliga. De hjälper oss även med nadis och marmas (energipunkter och -banor) i den kroppsliga och subtila kroppen. Susi Rieth har framgångsrikt verkat som konsult för kommunen, sjukhuset, vårdcentral  och olika företag tex. Alfa Laval, Telia, Lunds Universitet. Hon är medförfattarinna till 12 olika böcker om yoga och hälsa, har även medverkat i radio och TV. I föreläsningen om Finger Mudras  blandas teori med praktiska övningar. Läs gärna mer om Susi på hennes hemsidan: www.rieth.nu


Torsdag 25 april kl. 19.00

VIOLETA SPÅNGBERG – ROBERT JÖNSSON - SEANS

Vi ser fram emot en underbar kväll med Violeta och Robert. Detta är ett fantastiskt tillfälle att komma nära andevärlden

Entré till kl. 18.50

 


                                                     
     

Välkommen till vår webbsida

                                         MAJ


Måndag 6 maj kl. 19.00

Måndagsträffen, distanshealing och meditation med Mariel Månfalk.


Torsdag 9 maj kl. 19.00

ANITHA BILLQUIST – SEANS

Välkomna till säsongens sista seans med Anitha som är länken mellan oss och andevärlden.

Entré till kl. 18.50


Måndag 13 maj kl. 19.00


SÄSONGSAVSLUTNING

Medlemmarna är välkomna, vi bjuder på kaffe/te och tårta

 

 En skön sommar önskar vi er alla

                                                                         StyrelsenHej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS